Kaj vam lahko pove smrad v kopalnici?

Če imate težavo, kot je smrad v kopalnici, tega nikar ne ignorirajte. Nekaj ni v redu in prav je, da pridete do rešitve. Smrad v kopalnici ne sme biti in potrebno je težavo rešiti. Lahko najprej sami pregledate odtoke, kolikor se le da, potem pa če ne najdete težave, ki bi povzročala smrad, raje pokličete ljudi, ki bodo odtoke pregledali in vam povedali, kje je težava. 

Tudi sam sem imel to težavo in ker se mi s tem ni ljubilo ukvarjati, sem odtok enostavno prekril in je bil mir. No, vsi pa vemo, da to ni rešitev. Kmalu sem prišel do tega, da pa je le boljše, da pokličem ljudi, ki mi bodo nastalo težavo rešili. Tako so prišli majstri in mi očistili odtoke. Povedali so mi, da je prav da bi odtoke redno čistili vsako leto. Jaz jih nisem čistil nikoli in lahko rečem, da še dobro, da je bil problem samo smrad v kopalnici in da ni prišlo do zamašitve. 

Sedaj mi je prav lepo, ko vstopim v kopalnico in ni več smradu. Prej sem moral biti pozoren na to, da zapiram vrata kopalnice, ker drugače se je smrad v kopalnici razširil po hodniku, kar pa je bilo zelo moteče. Smrad iz kopalnice je bil najbolj močen zjutraj. Takrat ko človek gre v kopalnico, da bi se uredil, potem pa v kopalnici ne uživaš, ker enostavno smrdi. 

Kaj vam lahko pove smrad v kopalnici?

Sedaj bom tudi jaz pozoren na to, da se smrad v kopalnici ne pojavi več in bom že prej očistil odtoke. Na koledarju bom imel zapisano, da ne pozabim. Tako bom odtoke očistil vsako leto, če je to potrebno ali ne. Raje preventiva, kot pa da bo spet prepozno. 

Če zaznate smrad iz kopalnice ne čakajte, očistite odtoke sami ali pa pokličite koga, ki se s tem ukvarja. Ne bo vam žal.