Mislila sem, da mi foto platna nikoli ne bodo všeč

Ogledujem si zelo lepo stanovanje, kjer so notri tudi foto platna, ki zelo lepo poživijo celo stanovanje. Mislila sem, da mi foto platna, nikoli ne bodo kaj preveč všeč, ampak očitno sem se zelo zmotila okoli tega. Res so zelo lepa nekatera in ta prav noro lepo pristajajo v celoten koncept v stanovanju.

Naslednji teden sem dogovorjena za ogled, upam le, da ga ne bo kdo prej vzel, ker če bo takšno, kot je na fotografijah in kot si ga predstavljam tudi v živo, ga bom vsekakor kupila. Pregleda sem vse fotografije tega stanovanja tolikokrat, da jih verjetno vem že na pamet tako, so mi všeč, da res komaj čakam, da grem na ogled.

Mislila sem, da mi foto platna nikoli ne bodo všeč

Ko sem zaključila z ogledovanjem fotografij stanovanja, sem šla še malce raziskovat kakšno ponudbo, imajo foto platna, ker sem ugotovila, da od te ponudbe prav nič ne vem. Mislila sem, da so foto platna, le takšna, kot sem jih slučajno sem in tja kje našla. Tista mi niti približno niso bila všeč in sem seveda takoj opustila vsakršno misel, ki bi vodila k ideji, da bi to imela. Sedaj ko sem videla ta foto platna, ki so delovala, kakor slikarska mojstrovina sem se pa popolnoma premislila in morda bi kaj takega imela še kje v tem stanovanju. Če ga pa slučajno ne dobim, bi pa lahko kaj takega namestila v kakšnem drugem stanovanju. Vseeno upam, da bom dobila tega, saj mi je še najbolj všeč od vseh in se res veselim, da ga dobim. Lokacija je idealna, velikost tudi, cena je popolna in vse, ima kar želim. Prav vidim že, kako bi ga opremila. Pohištvo so odnesli ven iz stanovanja, ker so ga preselili v novo stanovanje. Menda je prejšnji lastnik ne dolgo nazaj kupil vso opremo, ki mu je zelo všeč in se je odločil, da jo preseli v novo stanovanje. Tako, da je stanovanje popolnoma prazno, le foto platna, so ostala.